WEBFEJLESZTÉS | ONLINE MARKETING | INTERNETES KERESKEDELEM

A webfejlesztés területén sok éves munkakapcsolatunk van két alvállalkozóval.
Hamar János és Csereklei Anikó folyamatosan követik a technikai fejlődést és a felhasználói igényeket is, amik fontos pillérek minden projektjük tekintetében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Információs weboldal készítése
Egy weboldal, ami bemutat egy vállalkozást, szolgáltatást. Csupán információ közlésre szolgál, vásárlásra nem ad lehetőséget.

Webshop készítés
Termékek megvásárlására ad lehetőség, akár kézzel fogható, akár letölthető digitális termékről legyen szó.

Kulcsszó,- és kereső optimalizálás
Nem elég „fent” lenni a világhálón! Fontos, hogy megtalálható is legyen. Ehhez nyújtunk segítséget számos eszközzel, melyek folyamatosan fejlődnek, ahogy az interneten megtalálható információk száma is egyre nő.

Reszponzív megjelenés
Nagyon rövid időn belül elterjedt a mobiltelefonok internetezésre való használata. Folyamatos elemzéseink azt mutatják, hogy míg 2019-ben egyes weboldalainkat 70%-ban számítógépről/laptopról látogattak és csupán 30% körül mozgot azoknak a látogatóknak a száma, akik mobil készülékről tekintették meg a weboldalt; addig 2020-ra ez a két érték helyet cserélt, sőt folyamatosan emelkedik a mobilról érkezett látogatók/vásárlók száma.
Elengedhetetlen tehát a weboldalak mobilbarát megjelenése. Mi minden weboldalt és webshopot mobilbarátként készítünk és tesztelünk, hogy a lehatékonyabb működést érhessük el ügyfeleink számára.

Online marketing támogatás
A fejlődés része az is, hogy minél több résztvevő jelenik meg az online térben, annál nagyobb versenyhelyzet alakul ki. Sok módszer van a hatékony online jelenlétre, de esetenként elkerülhetetlen az online marketing eszközök bevetése is.
Komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek ezen a területen is. Minden ügyfelünkkel egyedileg tervezzük meg az online marketing stratégiát, melynek hatásosságát folyamatosan monitorozzuk és szükség esetén módosítunk a folyamatokon.

Árajánlatkérésével, megrendelésével, technikai és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

7100 Szekszárd, Keselyűsi út. 22/c

+36 30 746 2861

nyomdaiotletek@t-online.hu

4 + 8 =