DIGITÁLIS NYOMTATÁS

A Nyomdai ötletek Kft. digitális nyomtatást is végez. Célunk, hogy ügyfeleink számára elérhetővé tegyük a digitális technológia előnyeit. 

Akár 1 példányt?!
A kis példányszámú nyomdai termékek gyorsan és kedvezőbb áron készülnek el a digitális technológiával, minőségük éppoly tökéletes, mint a hagyományos nyomtatásé. Akár 1 példányt is kinyomtatatunk Önnek.

 Akár azonnal
A digitális nyomtatással megtakarítható film és a nyomólemez készítés időigényes művelete és költsége. Az előkészített munka a számítógépről közvetlenül a nyomógépre kerül, így azonnal előállítható a nyomdatermék, így sürgős esetben akár azonnal kézhez kaphatja kiadványát, illetve gyors utánnyomást rendelhet.

 Személyre szóló kiadványok
Példányonként testre szabott, perszonalizált változatok hozhatók létre. Címzettjei általános megszólítására többé nincs szükség. Önnek csak az adatbázisát kell biztosítania, mi elkészítjük a személyre szóló nyomatokat.

 Pénztárcakímélő 1.
A digitális nyomdai termékből mindig csak az éppen szükséges mennyiséget kell legyártani, nincs szükség nagy példányszámú szériák előfinanszírozására és tárolására. Egyedi, drágább vagy szűk érdeklődési körre számító kiadványok előre nem tervezhető példányszáma esetén elegendő csupán kis példányszám kinyomtatása, így lényegesen csökken a piaci kockázat.

 Pénztárcakímélő 2.
A digitális nyomdatechnológiával készült nyomatok olcsóbbak, mint a hagyományos printereken és fénymásolókon előállított anyagok. Irodai és otthoni, saját készítésű nyomatok látszólag jelentéktelen költségei (papír, festék, munkadíj, energia, szervízdíj) jóval meghaladhatják árainkat.

 Otthonról, fotelból ülve
Az Internet által nyújtott lehetőségeket kihasználva a nyomtatandó anyagokat e-mail vagy FTP segítségével elküldheti nekünk. Az elkészült terméket pedig rövid időn belül átveheti, vagy kérésére házhoz szállítjuk.

 

Árajánlatkérésével, megrendelésével, technikai és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

7100 Szekszárd, Keselyűsi út. 22/c

+36 30 746 2861

nyomdaiotletek@t-online.hu

1 + 13 =