ROTÁCIÓS NYOMTATÁS

A Nyomdai ötletek Kft. rotációs nyomtatást is végez. Célunk, hogy ügyfeleink számára elérhetővé tegyük a rotációs technológia előnyeit.

Akár több millió példányt?!

A rotációs nyomtatás lényege, hogy különösen magas példányszámú (több tíz-, százezer vagy milliós darabszámú) általában vékony papír alapanyagú termékek előállítására alkalmas.
A kész grafika leadását követően 1-4 munkanapon belül átveheti megrendelését.
Nyomdánkban az előkészítés a legkorszerűbb nyomóforma-készítési eljárással CTP berendezéssel történik.
A digitalizált adatállomány fogadása után (PDF, FTP, CD stb.) digitális montírung, majd színes kilövés proof, illetve igény szerint színhelyes digitális proof készül.
Imprimálás után pedig közvetlen lemezlevilágítás történik a filmkészítés elhagyásával, pontterület-veszteség nélkül. A digitális állományok montírozása és a lézeres nyomólemez-készítés tökéletes illesztést, és minőséget eredményez.
Termelésünk jelentős részét a Heat-set rotációs nyomógép végzi, A/4 4, 8, 12, 16 és 32 oldal terjedelemben, már 5000 példányszámtól képesek kiváló minőségben nyomtatni.
Az A/4 méretű 8, 12, 16 oldalas kiadványok készülhetnek gerincragasztással is.
Gépeink papírfogadó képessége simított illetve felületkezelt papírok (SC, LWC, MWC, műnyomó) tekintetében már 39 g/m2 – től akár 135 g/m2 – ig terjed.

 

Árajánlatkérésével, megrendelésével, technikai és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

7100 Szekszárd, Keselyűsi út. 22/c

+36 30 746 2861

nyomdaiotletek@t-online.hu

2 + 14 =