OFSZETNYOMTATÁS

A Nyomdai ötletek Kft. ofszetnyomtatást is végez. Célunk, hogy ügyfeleink számára elérhetővé tegyük a digitális technológia előnyeit.

Pár száz darabtól több tízezerig, tökéletes minőségben!

A ofszetnyomtatás lényege, hogy különösen kis és közepes példányszámú, a legkülönbözőbb alapanyagú termékek előállítására alkalmas.
A kész grafika leadását követően 1-4 munkanapon belül átveheti megrendelését.
Nyomdánkban az előkészítés a legkorszerűbb nyomóforma-készítési eljárással CTP berendezéssel történik.
A digitalizált adatállomány fogadása után (PDF, FTP, CD stb.) digitális montírung, majd színes kilövés proof, illetve igény szerint színhelyes digitális proof készül.
Imprimálás után pedig közvetlen lemezlevilágítás történik a filmkészítés elhagyásával, pontterület-veszteség nélkül. A digitális állományok montírozása és a lézeres nyomólemez-készítés tökéletes illesztést, és minőséget eredményez.
Termelésünk jelentős részét a Heidelberg MOVPH nyomógép végzi, már akár 500 példányszámtól képes kiváló minőségben nyomtatni. A tovább feldolgozásról hajtogatógépek és két Müller Martini irkafűző gondoskodik. Irkafűzött füzeteink készülhetnek hagyományos és omega kapoccsal, mely által a füzetek lefűzhetővé válnak.

Keménytáblás könyveket is készítünk már 5 mm-es gerincvastagságtól. A keménytábla készülhet papírkötéssel 4 szín nyomással, illetve vászonborítással vagy bőrkötéssel. A keménytáblás kivitelhez a könyvtestet cérnafűzve vagy PUR ragasztókötéssel (csak egyenes gerinc) készítjük.

Puhatáblás könyveink készülnek sima, vagy füles borítóval; hagyományos (hotmelt) ragasztókötéssel vagy PUR kötéssel.

Gépeink papírfogadó képessége simított illetve felületkezelt, és kreatv papírok tekintetében már 52 g/m2 – től akár 350 g/m2 – ig terjed.

 

Árajánlatkérésével, megrendelésével, technikai és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

7100 Szekszárd, Keselyűsi út. 22/c

+36 30 746 2861

nyomdaiotletek@t-online.hu

15 + 6 =