GRAFIKUS TERVEZÉS

A Nyomdai ötletek Kft. válallja grafikai anyagok tervezését is, digitális és/vagy nyomtatási célra.

Kiadványok tervezése
Önnek elég fejben megterveznie, megálmodnia kiadványait. Mi elvégezzük a grafikus munkát, nyomdánkban pedig kézzelfoghatóvá is tesszük kiadványait.

Logó tervezés
A logó tükrözi a mögötte álló vállaklozást, vagy terméket. A logó tervezése sok összetevőből áll, nem csak vonalak, betűk, vagy ábrák. Gondos tervezői és kutatói munka előz meg egy logó megrajzolását. Mi segítünk, keressen bennünket bizalommal!

Kis,- nagy arculat tervezés
Az arculat egységesíti egy vállaklozás, márka, termék kinézetét, kommunikációs és marketing megjelenését. Ezeknek az elemeknek a tervezésében, kivitelezésében segítjük Önt és vállakozását. 

Weboldal megjelenésének tervezése
A webes megjelenés ma már elengedhetetlen. Grafikus kollégáink a mai elvárásoknak megfelelő webdizájn elkészítésével segítik vállalkozásának sikerét.

Szóróanyagok tervezése
Az internet elterjedésével kisebb figyelem irányul az offline marketingre, de még mindig szükség van a kézzelfogható reklámanyagokra. Ehhez nyújtunk segítséget a tervezéstől a kivitelezésig. Szórólap, reklámújság, katalógusok grafikus tervezésében tapasztalt kollégáink állnak rendelkezésére.

 

 

Árajánlatkérésével, megrendelésével, technikai és egyéb kérdéseivel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

7100 Szekszárd, Keselyűsi út. 22/c

+36 30 746 2861

nyomdaiotletek@t-online.hu

6 + 1 =